Carsten Hoff: Små aktører – nye fortællinger

Den sidste udstilling på Pirpa- med det meget aktuelle tema: Kunne vi bygge og bo – og leve – anderledes?

Carsten Hoff

Udstillingsstedet PIRPA bliver i oktober 2018 omdannet til et mini-videnscenter for boligvisioner. Udstillingen, som er skabt af arkitekt Carsten Hoff, forholder sig til den aktuelle byudvikling med en appel – midt i det, der i øjeblikket er en byggeplads for de moderne boliger, der skal erstatte det gamle Grønttorv!
PIRPA er et kunstnerdrevet galleri, som i 2 år har lavet udstillinger, der på forskellig måde har forholdt sig til Grønttorvets forvandling. Kunstnerne har skabt nye fortællinger om og til området. Carsten Hoff lægger sig med sin udstilling i forlængelse af denne bestræbelse. Med eksempler fra sin egen produktion af visioner og boligprojekter og med dokumentation af internationale, visionære boligområder peger han på en mulig byudvikling med en større diversitet. Han foreslår boligprojekter, der med aktiv medvirken fra de kommende beboere er drevet af frodige forestillinger om hvad der giver livskvalitet, herligheder for fællesskabet og det offentlige rum.
Et hold arkitektstuderende i København har grebet bolden og er i efterårssemestret igang med opgaver, der ser på projekterne og zoomer ind på Amsterdams success med at integrere private selvbyggere i byudviklingen. Arkitektskolen planlægger at følge det op med en konference i foråret, der sætter fokus på den danske kontekst og det kommunalpolitiske ansvar.
Fernisering: Fredag den 5. oktober kl. 17–20

IMG_4833IMG_4844IMG_4871

20181011_15314820181012_163525IMG_4926

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: